Diskuze


Dotaz 286


Vytvořeno: 13.12.2011


Dobrý den, naše laboratoř se zabývá pouze infekcemi přenášenými klíšťaty. Vliv užívání antibiotik na vývoj plodu nejsme oprávněni komentovat. S pozdravem V. Filištein

572

Miroslava Kročilová

Vytvořeno: 13.12.2011


Přeji dobrý den!!!V létě mně paní doktorka dělala vyšetření na boreliozu,kde se prokázaly protilátky.Byla jsem odeslána na infekční ke konzultaci.Tam mně paní doktorka řekla,že i když se prokázaly určité druhy borilií pozitivně,tak boriliozu nemám.A antibiotika které mně předepsala moje obvodní lékařka(doxybene) taky užívat nemám.Nechala jsem si nedávno dělat ty testy znovu.Výsledky byly skoro stejné,jen hodnoty byly o něco nižší.Tentokrát jsem doxybene užívala(pro jistotu)!!! Je to tak 20 dní co jsem léky dobrala.Zjistila jsem ,že jsem těhotná,asi ve 4týdnu.Jaký mají vliv tyto léky a borilie na vývoj plodu? Děkuji za odpovědˇ.

571

Vložení příspěvku