Diskuze


Dotaz 228


Václav Hönig

Vytvořeno: 17.9.2012


Dobrý den, rozhodně souhlasím s tím, že EM je jasným příznakem lymeské boreliozy (ačkoli rozpoznání EM může být pro laika složité). Vztah prodělané lymeské boreliozy v těhotenství k poškození plodu ovšem není, alespoň za předpokladu nasazení adekvátní léčby, průkazný. Čili ano, pokud se jedná o EM, tak je nutné nasadit ATB. Nedomnívám se, že jsem v odpovědi uvedl, že není třeba nasadit léčbu. Pokud jste tomu tak, rozuměla, tak se omlouvám. Na příště se pokusím být přesnější. S pozdravem Václav Hönig

456

Mili

Vytvořeno: 17.9.2012


Pán Hönig, musím sa vyjadriť k otázkam p. Michaely. EM je jasným dokazom nákazy lym. boreliózou. Je to čerstvá nákaza, kt. si vyžaduje poriadnu liečbu. P. rozhodne nemože otehotnieť, lebo by sa nakazilo aj mimi.

455

Vložení příspěvku